اجرای طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در سه گام
27 خرداد 1403 1403-03-27 23:14اجرای طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در سه گام
- متادخت
- 27 خرداد 1403
- 9:12 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، نشست طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده با رویکرد آسیب شناسانه در جهاد دانشگاهی واحد الزهرا (س) برگزار شد در این نشست، زهرا نقی زاده، رئیس جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) گفت: جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) در سه بخش فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری سازی فعالیت مستمر دارد.
وی افزود: امروز نشستی که برگزار شده است حول محور بخش پژوهشی است. در بخش پژوهشی عمده ترین فعالیت بر روی زنان و خانواده است که از سه بخش اندیشکده بانوان، گروه پژوهشی و مرکز مشاوره، ازدواج و تحکیم خانواده تشکیل شده است. اندیشکده بانوان از چهار کارگروه تمدن اسلامی، توانمند سازی، تعالی خانواده و سلامت اجتماعی تشکیل شده است.
نقی زاده با اشاره به طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده گفت: این طرح از شورای سیاستگذاری و از دو بخش کمیته علمی و اجرایی تشکیل شده است و در سه فاز اجرا می شود. در گام اول مطالعات مقدماتی آغاز شد، در گام دوم تببین و تقویت گفتمان و گام سوم تدوین اسناد و طراحی مدل اجرا شد.
وی تصریح کرد: در گام اول بحث های پژوهشی، احصا چالش ها و تدوین مقاله شکل گرفت. در گام دوم برای تبیین از حضور اساتید، دستگاه های اجرای و پژوهشگران استفاده کردیم، همچنین برای گفتمان سازی در جامعه از تولید محتوا در فضای مجازی، تولید کلیپ، پوشش خبری و تصویری استفاده کردیم و در گام سوم تدوین سند گفتگو، تدوین کتابچه نشست ها و در نهایت نقشه راه نهایی شکل گرفت.
منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
اجرای طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در سه گام
27 خرداد 1403 1403-03-27 23:14آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید