مرکز مشاوره قوه قضائیه، زندگی۶ هزار خانواده را نجات داد
9 تیر 1403 1403-04-09 15:30مرکز مشاوره قوه قضائیه، زندگی۶ هزار خانواده را نجات داد
- متادخت
- 9 تیر 1403
- 3:30 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، مرکز مشاوره قوه قضائیه با آموزش بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ مشاور خانواده در سراسر کشور، زندگی هزاران نفر را نجات داد.
«با گزارش میدانی به این نتیجه رسیدهام که مردم به مشاوران پول میدهند اما آنها پیشنهاد طلاق میدهند..»؛ این را یک استاد جامعهشناسی گفته است. این درحالیست که رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه حسن عبدلیانپور ۴ تیر ماه گفت که «پرونده ۶ هزار خانواده در شرف طلاق با دریافت مشاوره تخصصی به صلح و سازش ختم شد و به خانواده بازگشتند.» در برخی شهرستانها هم تا ۷۰ درصد از پروندهها از طلاق جلوگیری شد.
در یک سال گذشته «بیش از ۱۰۰ هزار خدمت مشاوره خانواده» به زوجین ارائه شده است. این مشاوره ها از فعالیت «۴۵۰ مرکز مشاوره فعال» ذیل قوه قضائیه حاصل شده است.
آبان ماه سال گذشته، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اعلام کرد که مشاوران و روانشناسانی که با دریافت پروانه فعالیت تخصصی در سطح کشور خدمات ارائه میکنند تنها به یک پنجم از نیاز جامعه پاسخ میدهند، درحالی که باید «دستکم به ازای هر یک هزار خانوار، ۵ مشاور و روانشناس وجود داشته باشد.»
روانشناسان معتقدند که آموزش مهارتهای ارتباطی یکی از راهکارهای مهم برای کاهش طلاق در جامعه است و با توجه به تغییراتی که در سبک زندگیها رخ داده است، زوجین باید روابط عاطفی و کلامی خود را تقویت کنند تا در فضایی آرام و به دور از تنش با یکدیگر کنار بیایند. اگر این موضوع میسر نبود با مراجعه به مشاورههای دورهای در این حوزه، توانمند شوند.
روانشناس دکتر حسینی میگوید که «مشاورههای قبل از ازدواج خوب است، به شرطی که آدمها در اطراف خودشان آدمهای موثق و قابل قبولی نداشته باشند.» اما رفعت قاسمی، مشاور خانواده، میگوید که «استفاده از تجربیات اطرافیان کافی نیست، باید از فرد متخصص کمک گرفته شود.» چراکه گاهی مشاوره غلط مشکلات و اختلافات خانوادگی را بیشتر از قبل خواهد کرد.
انسیه خزعلی، معاون زنان ریاست جمهوری، معتقد است که «ارائه خدمات مشاوره صحیح» میتواند یک زندگی را نجات دهد، چون گاهی اوقات برخی مشاوران عامل طلاق میشوند، بنابراین مشاوران باید آموزشدیده و مجرب باشند و تحت نظارت و ارزیابی قرار بگیرند و اقدامات و فعالیتهای این مشاوران رصد شود.»
منبع: خانه بهاری
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
مرکز مشاوره قوه قضائیه، زندگی۶ هزار خانواده را نجات داد
9 تیر 1403 1403-04-09 15:30آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید