فعالیت ۸ دفتر حمایت از کودکان، زنان و خانواده در سطح حوزههای قضایی استان زنجان
16 تیر 1403 1403-04-16 15:08فعالیت ۸ دفتر حمایت از کودکان، زنان و خانواده در سطح حوزههای قضایی استان زنجان
- متادخت
- 16 تیر 1403
- 3:08 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، محمدرضا احمدی در گفتوگویی با اشاره به اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در حوزه خانواده و آسیبهای مرتبط با طلاق و …، اظهار کرد: برخی از والدین طلاق گرفته در خصوص ملاقات فرزندان هماهنگی و همراهی لازم را ندارند که همین موضوع در نهایت موجب صدمه و آسیب روحی به کودکان میشود.
وی عنوان کرد: با توجه به ضرورت انجام ملاقات در فضای آرام و به دور از تنش، باید وضعیت روحی و آرامش فرزندان در اولویت اول قرار داده شود و فرزندان را به عنوان یک بهانه برای کسب امتیاز یا آزار و اذیت طرف مقابل قرار ندهیم تا آنان آسیب کمتری ببینند.
احمدی با توضیح این مطلب که در این راستا سه مرکز مهر خانواده در سطح استان فعال بوده و ملاقاتها جهت به حداقل رساندن آسیبهای طلاق و ملاقات برای کودکان در این مراکز صورت می گیرد، ادامه داد: حضور مشاوران خانواده و کودک در مراکز مهر موجب شده که ملاقاتها تحت نظر قرار گرفته و در راستای کاهش تنش میان والدین گامهای مثبتی برداشته شود که از جمله نتایج چنین اقداماتی بازگشت ۱۰ زوج به زندگی مشترک در استان زنجان در سال گذشته است.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان، با اشاره به فعالیت ۸ دفتر حمایت از کودکان، زنان و خانواده در سطح حوزههای قضایی استان، گفت: از ابتدای تشکیل این دفاتر تاکنون بیش از ۵۰۰ مورد زن و کودک آسیبدیده، در راستای کاهش و توقف آسیب، به نهادهای حمایتی قضایی همچون دادستانی، دفاتر خدمات قضایی، مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران استان و … و نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، موسسات خیریه، ادارهکل راهوشهرسازی و … معرفی شدهاند.
منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
فعالیت ۸ دفتر حمایت از کودکان، زنان و خانواده در سطح حوزههای قضایی استان زنجان
16 تیر 1403 1403-04-16 15:08آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید