دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آسیب فرهنگ تک فرزندی در جامعه جبران ناپذیر است
24 تیر 1403 1403-04-24 16:48دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آسیب فرهنگ تک فرزندی در جامعه جبران ناپذیر است
- متادخت
- 24 تیر 1403
- 4:48 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ازنا اظهار کرد: تفکر تک فرزندی و بیفرزندی، ریشه در آسیبهای فرهنگی و اجتماعی دارد و اگر سریعتر با کمک کارشناسان فرهنگی چارهای برای آن اندیشیده نشود، صدمات جبرانناپذیری به کشور وارد خواهد شد.
وی همچنین از مدیران دولت جدید خواست با تکیه بر دستاوردهای گذشته، بویژه تجربیات انقلابی دولت سیزدهم در جهت رفع مشکلات و موانع پیش روی جوانان، چارهاندیشی نموده و آینده روشنی را برای کشور رقم بزنند.
وی خدمات عمرانی صورت گرفته در ازنا طی سه سال گذشته را بینظیر دانست و گفت: بهرهبرداری بخشهای زیادی از جاده ازنا به اراک اقدام بینظیری است که در دولت جدید باید با جدیت پیگیری شود.
امام جمعه شهرستان ازنا در ادامه این نشست اظهار کرد: خوشبختانه با همدلی و همکاری موجود میان مردم و مسئولان این شهرستان، تاکنون در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی، جلسات مکرری در زمینه آگاهی بخشی به جامعه در مورد آسیبهای کاهش جمعیت و جوانی، با حضور زوجهای جوان و خانوادهها برگزار شده و این مسیر تا حصول نتایج مفید، ادامه خواهد یافت.
حجتالاسلام علی سپهوند با اشاره به آسیبهای فرهنگی موجود در خصوص بهبود فضای کسب و کار در ازنا گفت: مطالبه مردم این شهر، بهبود فضای کسب و کار است و تحقیقات میدانی نشان میدهد یکی از موانع موجود که سبب سلب اعتماد مشتریان شده است، عدم دسترسی به کارت خوانها و اخذ اطلاعات فردی از مشتریان است که این مشکلات و سایر موارد این چنینی باید با کلاسهای توجیهی توسط اتاق اصناف برطرف شود.
محمدرضا فاتحی فرماندار ازنا در ادامه این نشست اظهار کرد: دلبستگی عمیق مردم این شهرستان به مذهب، موجب شده که این شهر را از دیرباز، دارالمومنین بنامند همچنین به دلیل ظرفیتهای فرهنگی، هنری و قرآنی بسیاری از هنرمندان و فرهنگیان این شهرستان، از سرآمدان و چهرههای شناخته شده ملی هستند که مایه آبروی این شهرستان شدهاند.
منبع: ایرنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آسیب فرهنگ تک فرزندی در جامعه جبران ناپذیر است
24 تیر 1403 1403-04-24 16:48آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید