مخالف اجرای سند 2030 هستیم/ روایتی از ظلم غرب بر زن

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه موفقیت ما با اعمال ارزشهای مورد نظردر بیانیه آیورا یکی از بهترین دستاوردهای معاونت زنان در دولت سیزدهم بود، گفت: ما با قاطعیت با هر نوع اِعمال و اجرای سند 2030 مخالف هستیم.

به گزارش متادخت، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده،  در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، که به همت سازمان بسیج اساتید برگزار شده بود، ضمن بیان اینکه توانمندسازی زنان در بخش‌های مختلف نیاز به حمایت دارد، اظهار داشت: مهارت‌آموزی، آشنایی با سبک زندگی ایرانی – اسلامی، مسأله جمعیت و مسائل مرتبط با خلاقیت‌ها و ابداع‌گری به‌ویژه در زنان سرپرست خانوار باید مورد برنامه ریزی قرار گیرد و این امر نیاز به پشتیبانی جدی دارد.

خزعلی،‌ با بیان اینکه آسیب‌زدایی از مسأله زن و خانواده بسیار ضروری است، تصریح کرد: یکی از آسیبها  طلاق است که برهمین اساس طرح پیشگیری از طلاق و مشاوره 4سال نخست ازدواج توسط معاونت امور زنان و خانواده پیگیری می‌شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه افزود: سال گذشته در نشست‌های دوجانبه و چندجانبه توانستیم گروه زنان  و مبارزه با فساد را با همکاری جمعی از کشورها تشکیل دهیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه موفقیت ما با اعمال ارزشهای مورد نظردر بیانیه آیورا یکی از بهترین دستاوردهای معاونت زنان در دولت سیزدهم بود، تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که هیچ کشوری حق دخالت و تعیین تکلیف در امور مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور ما ندارد ریاست محترم جمهور اعلام کردند که سند 2030 به هیچ وجه در کشور اجرایی نخواهد شد.

وی افزود: ما با قاطعیت با هر نوع اِعمال و اجرای سند 2030 مخالف هستیم.

 انسیه خزعلی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد خردمندی و تدبیرگری زنان، گفت: زنان باخردورزی و تدبیرگری همانند حضرت زینب(س) که حرکت عاشورا را جاودان کرد می‌توانند نقش تاثیرگذار در تاریخ داشته باشند

وی در ادامه افزود: مطالبه‌گری ما از غرب  یکی در این زمینه است که زن غربی دچار ستم شده است و  نوع قوانین ، رویه‌ها و نگاه به زن باعث محرومیت از برخی حقوقشان شده است. زنان در برخی کشورهای جهان سوم که از الگوهای غربی تبعیت می‌کنند متوجه این ظلم شده اند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی زنان تأثیرگذار گفت: در آن کنگره یکی از زنان مدیر می گفت ما خواهان تساوی نیستیم ما متفاوتیم، چرا باید احکام مساوی برایمان وضع شود،  در عدالت است که ویژگی‌ها و توانمندی‌های هرجنس دیده می‌شود عدالت یعنی علاوه بر برخورداری برابر  باید امتیازات ویژه و توانمندی‌های خاص نیز دیده شود.

 خزعلی گفت: غربی‌ها به اسم تساوی تلاش کردند علاوه بر نقش‌هایی که دین برای زن تعریف کرده است مسئولیت‌هایی بیشتری بر زن تحمیل کنند این مسأله یکی از انواع ظلم هایی است که بر زنان بار شده است.

فارس

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط