مخالف اجرای سند 2030 هستیم/ روایتی از ظلم غرب بر زن
23 بهمن 1401 1401-11-24 8:42مخالف اجرای سند 2030 هستیم/ روایتی از ظلم غرب بر زن
- متادخت
- 23 بهمن 1401
- 9:27 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، که به همت سازمان بسیج اساتید برگزار شده بود، ضمن بیان اینکه توانمندسازی زنان در بخشهای مختلف نیاز به حمایت دارد، اظهار داشت: مهارتآموزی، آشنایی با سبک زندگی ایرانی – اسلامی، مسأله جمعیت و مسائل مرتبط با خلاقیتها و ابداعگری بهویژه در زنان سرپرست خانوار باید مورد برنامه ریزی قرار گیرد و این امر نیاز به پشتیبانی جدی دارد.
خزعلی، با بیان اینکه آسیبزدایی از مسأله زن و خانواده بسیار ضروری است، تصریح کرد: یکی از آسیبها طلاق است که برهمین اساس طرح پیشگیری از طلاق و مشاوره 4سال نخست ازدواج توسط معاونت امور زنان و خانواده پیگیری میشود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه افزود: سال گذشته در نشستهای دوجانبه و چندجانبه توانستیم گروه زنان و مبارزه با فساد را با همکاری جمعی از کشورها تشکیل دهیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه موفقیت ما با اعمال ارزشهای مورد نظردر بیانیه آیورا یکی از بهترین دستاوردهای معاونت زنان در دولت سیزدهم بود، تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که هیچ کشوری حق دخالت و تعیین تکلیف در امور مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور ما ندارد ریاست محترم جمهور اعلام کردند که سند 2030 به هیچ وجه در کشور اجرایی نخواهد شد.
وی افزود: ما با قاطعیت با هر نوع اِعمال و اجرای سند 2030 مخالف هستیم.
انسیه خزعلی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد خردمندی و تدبیرگری زنان، گفت: زنان باخردورزی و تدبیرگری همانند حضرت زینب(س) که حرکت عاشورا را جاودان کرد میتوانند نقش تاثیرگذار در تاریخ داشته باشند
وی در ادامه افزود: مطالبهگری ما از غرب یکی در این زمینه است که زن غربی دچار ستم شده است و نوع قوانین ، رویهها و نگاه به زن باعث محرومیت از برخی حقوقشان شده است. زنان در برخی کشورهای جهان سوم که از الگوهای غربی تبعیت میکنند متوجه این ظلم شده اند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برگزاری کنگره بینالمللی زنان تأثیرگذار گفت: در آن کنگره یکی از زنان مدیر می گفت ما خواهان تساوی نیستیم ما متفاوتیم، چرا باید احکام مساوی برایمان وضع شود، در عدالت است که ویژگیها و توانمندیهای هرجنس دیده میشود عدالت یعنی علاوه بر برخورداری برابر باید امتیازات ویژه و توانمندیهای خاص نیز دیده شود.
خزعلی گفت: غربیها به اسم تساوی تلاش کردند علاوه بر نقشهایی که دین برای زن تعریف کرده است مسئولیتهایی بیشتری بر زن تحمیل کنند این مسأله یکی از انواع ظلم هایی است که بر زنان بار شده است.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
مخالف اجرای سند 2030 هستیم/ روایتی از ظلم غرب بر زن
23 بهمن 1401 1401-11-24 8:42آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید