فرزندپذیری خدمتی تأثیرگذار در ساخت جامعه سالم است
25 بهمن 1401 1401-11-26 11:50فرزندپذیری خدمتی تأثیرگذار در ساخت جامعه سالم است
- متادخت
- 25 بهمن 1401
- 3:30 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی در اجرای طرح تکریم و تجلیل از خانوادههای فرزندپذیر مشهد از سوی آستان قدس رضوی با حضور در یک مجتمع مسکونی که هر کدام از ساکنان آن تعدادی کودک را به فرزندخواندگی پذیرفتهاند؛ بزرگمنشی، کرامت و ایمان این خانوادهها را ستود و ابراز کرد: خانوادههای نیکوکاری که با داشتن فرزند، با جوانمردی و ایمانی قوی با خدا معامله و از روی آگاهی، عمداً سرپرستی یک یا چند کودک معلول و دارای بیماری و نیازهای خاص را قبول میکنند و پیگیر رفع مشکلات آنان میشوند، انسانهایی غبطهبرانگیز و شایسته قدردانی بوده و باید به عنوان الگوهایی از عمل خداپسندانه به جامعه معرفی شوند.
وی با اظهار امیدواری از اینکه فرهنگ فرزندپذیری به ویژه پذیرش کودکان دارای نیازهای خاص در جامعه رواج یابد، تصریح کرد: کودکان بیسرپرست یا بدسرپرستی که گرفتار بیماری یا معلولیت هستند، شانس کمتری نسبت به کودکان سالم برای فرزندخواندگی و ورود به خانوادهها دارند، در این میان زوجینی که با مهربانی، کرامت و ایثار چنین کودکانی را به سرپرستی میپذیرند، اجر و پاداشی توصیفناپذیر نزد خداوند متعال دارند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به توجه و اهمیت اسلام به تکریم ایتام و بیان نمونههایی از سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و حضرات معصومین(ع) در گرامیداشت یتیمان و رفع نیازهای مادی و عاطفی آنان، تصریح کرد: خانوادههای بلندنظری که کودکان را به سرپرستی میپذیرند، در واقع ادامهدهندگان سیره و اقتداکنندگان به راه پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) در تکریم ایتام هستند.
وی افزود: این خانوادهها نه تنها پاداش و اجر معنوی بسیار رفیعی نزد خداوند متعال دارند، بلکه خدمتی بزرگ به فردای کشور و جامعه میکنند زیرا تعلیم، تربیت و پاسخگویی به نیازهای عاطفی این کودکان در دامان خانواده، موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در آینده و تحویل انسانهایی مفید و کارآمد به جامعه میشود.
حجتالاسلام والمسلمین مروی پذیرش سرپرستی ایتام را امری بسیار مهم خواند و با تأکید بر اینکه رسانهها باید نسبت به فرهنگسازی و تبیین اهمیت فرزندخواندگی به جامعه توجه ویژه داشته باشند، گفت: باید با اطلاعرسانی و آگاهیبخشی و معرفی خانوادههای الگو، جامعه را متوجه این امر خداپسندانه کرد، تا اولاً خانوادههایی که امکان و شرایط پذیرش فرزند را دارند به این کار خداپسندانه اقدام کنند و دوماً نوع نگاه در پذیرش فرزند از مراکز بهزیستی که عمدتاً معطوف به کودکان سالم است، تغییر کند؛ بسیاری از کودکان دارای معلولیت و نیازهای خاص در صورت حضور در کانون گرم خانواده بهبود مییابند.
گفتنی است، تولیت آستان قدس رضوی در این برنامه با خانوادههای عابدشاهی، آهنچیان، حاجیزاده و عرفانی که با وجود داشتن فرزندانی هر کدام یک تا چند کودک معلول و دارای نیازهای ویژه را از بهزیستی به سرپرستی پذیرفتهاند، دیدار و از ایثار و تلاشهای آنان تمجید و قدردانی کرد.
یادآور میشود همزمان با اعیاد رجبیه، به دستور تولیت آستان قدس رضوی، خدام بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) با حضور در منازل ۱۲۷ خانواده فرزندپذیر از بهزیستی مشهد با اهدای هدایایی متبرک، از تلاش، ایثار و توجه آنان به سیره اهل بیت(ع) در رسیدگی به ایتام قدردانی و تجلیل کردند.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
فرزندپذیری خدمتی تأثیرگذار در ساخت جامعه سالم است
25 بهمن 1401 1401-11-26 11:50آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید