۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده الگوی زنان ایرانی
25 بهمن 1401 1401-11-26 11:51۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده الگوی زنان ایرانی
- متادخت
- 25 بهمن 1401
- 3:32 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید در مراسم تجلیل از بانوان نویسنده کتابهای تفریظ شده از سوی رهبری اظهارداشت: بزرگترین انتظار شهدا ادامه راهشان است و زمانی که وصیت نامه شهدا را میخوانیم بیشتر متوجه حرکت اعتقادی و الهی آنها میشویم. آنها عزیزترین دارایی خود یعنی جانشان را به پای انقلاب اسلامی گذاشتندو خانوادهها هم از آنها حمایت کردند.
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده داریم که الگوی خوبی برای زنان هستند. و سبک زندگی شهید پروری باید مورد توجه باشد.
قاضی زاده هاشمی گفت: ۲۱۰۰ عنوان کتاب با حمایت نشر شاهد تاکنون منتشر شده ولی هنوز بسیار جای کار دارد و باید گسترش یابد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: باید این کتابها دیده و خوانده شود نه صرفاً تولید شود و باید تلاش شود کیفیت هم گسترش یابد.
وی از تبدیل رمانهای خوب به سریال و فیلم سینمایی خبر داد و گفت: خداوند کمک کند بتوانیم به وظایف خود در برابر شهدا عمل کنیم.
قاضیزاده بیان داشت: نمیدانم با چه زبانی از شما تشکر کنم؛ زیرا با نوشتههای شما فرزندان این سرزمین دستنوشتههای شما را تهیه میکنند و بسیاری از آنها که آن دوران را درک نکردند با نوشتههای شما تاریخ خود را میشناسند.
وی بیان داشت: کتاب از همه حوزههای دیگر بیشتر پیشرفت داشته است که کمک زیادی به انتقال فرهنگ ما به نسلهای دیگر کرده است. این شما بودید که باعث این کار شدید و امیدوارم همچنان ادامه بدهید.
قاضیزاده خاطرنشان کرد: روحیه و سبک زندگی شهیدپروری باید به جامعه شناسانده شود و این در الگوپذیری جامعه ما خیلی اثر دارد. در دنیا زنان نویسنده بزرگی داریم که بعضاً از شخصیتهای خیالی مینویسند، اما شما زنان ارجمند نوشتههایتان خیالی نیست و از کسانی مینویسید که به قول حاج قاسم شهید زندگی کردند. جوانان امروز ما تشنه این دانستنها هستند.
وی خطاب به زنان نویسنده گفت: ما از اقدامات شما حمایت میکنیم و خواهش میکنیم علی رغم سختیها، همچنان مجاهدت کنید و کیفیت را نیز بالا ببرید و نسلهایی مثل خودتان تربیت کنید.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده الگوی زنان ایرانی
25 بهمن 1401 1401-11-26 11:51آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید