عدم هزینه در فرهنگ سازی حجاب باعث هزینه سازی در برخورد با جامعه خواهد شد
15 اسفند 1401 1401-12-23 14:02عدم هزینه در فرهنگ سازی حجاب باعث هزینه سازی در برخورد با جامعه خواهد شد
- متادخت
- 15 اسفند 1401
- 10:01 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، سید امیر مرتضوی در حاشیه بازدید از اولین رویداد ملی تولیدکنندگان چادر و ملزومات حجاب اظهار کرد: در بحث عفاف و حجاب چیزی که باید پررنگ به آن پرداخته شود، موضوع ایجابی قضیه است، همچنان که در حوزه امربهمعروف و نهی از منکر ابتدا به خوبیها امر و بعد از زشتیها نهی میکنیم، باید بتوانیم خوبیهای حجاب را توسعه و ترویج دهیم.
وی افزود: این توسعه و ترویج باید به فرهنگ تبدیل شود و متأسفانه تا به امروز این امر خیلی کمرنگ صورت گرفته است و این نمایشگاه نماد بارز این فرهنگسازی است و خوشبختانه استقبال بهشدت بالا بوده و اگر تمدید هم شود قابلقبول است.
مرتضوی بیان کرد: تنوع این نمایشگاه برای گروههای مختلف هدف در جامعه بسیار خوب بود و توانسته نیازهای پوشاک کودک چندساله تا فرد سالمند را به خوبی برطرف کند و برنامههای مختلفی نیز برای این افراد در نظر گرفتهشده است.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: تنوع برنامه و محصولات در این نمایشگاه به میزان خوبی عرضهشده است که جای خرسندی دارد.
وی تصریح کرد: ما بهعنوان متولی اگر در این فضاها و فرهنگسازیها نخواهیم هزینه کنیم، مجبوریم در برخورد هزینه کنیم. ما اگر بخواهیم موفق باشیم باید هزینه و سرمایهگذاری را در پیشگیری و فرهنگسازی انجام دهیم.
مرتضوی با اشاره به اینکه برگزاری این رویداد بسیار اقدام مؤثری است، ادامه داد: در این نمایشگاه ضمن اینکه کار فرهنگی در حال انجام است و مردم به استفاده از حجاب تشویق میشوند، یکصدم کار برخورد با این ناهنجاریها که تنش و نارضایتی را به دنبال دارد، وجود نخواهد داشت و مردم با رضایت کامل در حال بازدید و خرید محصولات حوزه عفاف و حجاب هستند.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: میزان بازدید از نمایشگاه و استقبالی که از سمت مردم صورت گرفته قابلتوجه است و استقبال بسیار خوبی از این رویداد ملی انجام شد و با توجه به تنوع محصولات، ماندگاری مردم در نمایشگاه نیز قابلقبول است و افراد از تمامی غرفهها بازدید دارند.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
عدم هزینه در فرهنگ سازی حجاب باعث هزینه سازی در برخورد با جامعه خواهد شد
15 اسفند 1401 1401-12-23 14:02آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید