زرقا بنت عدی بن قیس
9 خرداد 1402 1403-04-24 10:14زرقا بنت عدی بن قیس
- متادخت
- 9 خرداد 1402
- 10:06 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، معاویه نگاهی به دوستانش کرد و جامی را که در دست داشت سر کشید و گفت: هیچ کدام از شما زرقا را در روز صفین به یاد دارد؟ عمروعاص خمیازهای کشید و گفت: به یاد داریم؟ حتی سخنانش را از حفظ هستیم. معاویه دستی به ریشهایش کشید و گفت: اگر بخواهید در مورد او رأیی بدهید چه میدهید؟ عتبه بن ولید گفت: او را با شمشیر بکشید تا کیفر اعمالش را ببیند. معاویه نیشخندی زد و گفت: بد رأیی دادی. آیا برای من قبیح نیست که مرتکب قتل زنی بشوم و این عار برای من بماند که زنی را کشتم. بهتر است به حاکم کوفه دستور بدهم او را به همراه محارمش با ساز و برگ و احترام به شام بفرستد.
***
حاکم نامه را به سوی زرقا گرفت. زرقا نامه را باز کرد و خواند، سپس نگاهی به حاکم کوفه کرد و گفت: اگر به اختیار خودم باشد به شام نمیروم مگر مجبورم کنید. لبخندی شیطانی روی لبان حاکم نشست و گفت: اختیاری نداری.
***
زرقا وارد بارگاه معاویه شد. معاویه برخواست و از او به گرمی استقبال کرد. زرقا اما چیزی نمیگفت. معاویه رو به زرقا کرد و گفت: میدانی تو را به چه منظور اینجا آوردهایم؟ زرقا گفت: نمیدانم. معاویه سیبی را از میان میوههای مقابلش برداشت و همانطور که با آن بازی میکرد، گفت: تو همان نیستی که در جنگ صفین، سوار بر شتر سرخ مو شده و در وسط میدان نبرد ایستاده بودی و مردم را به جنگ تشویق و آتش نبرد را روشن میکردی؟ منظورت از این کار چه بود؟ زرقا گفت: هر کس درست بیاندیشد میفهمد. معاویه گفت: تو مردم را تشویق به جنگ میکردی و میگفتی؛ مهاجرین و انصار باید صبر کنند و در راه حمایت حق و برانداختن باطل کوشا باشند؛ بدانید که خضاب زنان از حنا و خضاب مردان از خون است.
زرقا نفسی عمیق کشید و گفت: آن روز خیر و شر در مقابل یکدیگر قرار گرفته بودند. معاویه با خندهای تحقیرآمیز گفت: وفاداری شما نسبت به علی پس از مرگش، از محبت شما به او در دوره حیاتش عجیبتر است.
زرقا نفسی به آسودگی کشید، کارش را خوب انجام داده بود.
مطالب مرتبط
ام غانم
زینالعابدین سنگها را در دست گرفت و مهر خود را بر آنها زد و دوباره به امغانم سپرد و آرام گفت: این کار سِری است که نباید کسی را از آن مطلع کنی..!
زینب علی ابوسالم
دختر هجده ساله فلسطینی که قصد داشت داخل یک اتوبوس عملیات استشهادی انجام دهد توسط پلیش شناسایی شد و در زمان دستگیری خودش را در میان صهیونیستها منفجر کرد و ۳۵ صهیونیست به خاک و خون کشیده شدند.
اسماء بنت یزید انصاری اوسی
اسماء دختر یزید بن سکن انصاری اوسی، از سخنورترین زنان عرب و محدثه بود که به شجاعت و دلیری شهرت داشت. او در این نبرد با شدت گرفتن جنگ به میدان رفت و 9 تن از رومیان را از پای درآورد.
نیره سادات احتشام رضوی
نیره سادات یک ساعت و نیم بیوقفه سخنرانی کرد و بعضی از مردم در گوش هم زمزمه میکردند که روح نواب صفوی در همسرش حلول کرده است!
شهناز محمدی زاده
سلام منو به پدر و مادرم برسون و بگو که منو ببخشن و از راهی که انتخاب کردم، راضی باشن. من خوشحالم که دارم شهید میشم.
وفا علی ادریس
نزدیک مرکز خرید که رسید ایستاد برگشت و پشت سرش را نگاه کرد و با خودش فکر کرد کاش مسجدالاقصی از اینجا معلوم بود. زیر لب شهادتین را خواند. مرکز خرید مثل همیشه پر از صهیونیست بود.
زرقا بنت عدی بن قیس
9 خرداد 1402 1403-04-24 10:14آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید